Acumulació d'aigua carretera GIV-5273

Bona tarda,
Hi ha una gran bassa a la GIV-5273 després de passar per sota la C-37 direcció Joanetes. No sé si es tracta d’un problema de mal disseny de l’evacuació d’aigües d’aquesta carretera o d’un mal servei de manteniment dels seus drenatges. Si podeu mirar-ho per evitar que es quedi així d’inundada ja que és perillós circular-hi perquè no es veu ni on acaba la calçada.
Aprofito per dir que estaria bé que e poguessin adjuntar fotos al missatge si es volgués. D’aquesta manera es poden transmetre millor les propostes.
Gràcies!

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 18 de December de 2019

18-12-2019
Benvolgut veí/ïna,
La carretera que anomena és de propietat de la Diputació de Girona. Els hem informat de la problemàtica que sovint passa quan hi ha una gran acumulació d’aigua fruit de fortes pluges o pluges sobtades.
Ha de ser la Diputació que ha d’actuar en una obra de millora del drenatge d’aquesta carretera.
Paral·lelament, des de l’Ajuntament varem alertar els Mossos d’Esquadra per tal que senyalitzessin la carretera i valoressin si calia precintar-la per evitar així el pas de vehicles.
Pel que fa a la proposta d’ajuntar fotografies en l’actual aplicatiu de La Vall en un clic no és possible que el ciutadà adjunti fotografies. Ho hem treballat però en el programa actual no és possible.
Moltes gràcies per alertar-nos i preocupar-se per la seguretat ciutadana.

#1