Ampolles Oli als contenidors entre d'altres…

Bon dia,
Des de fa almenys un mes que hi ha varies ampolles d’oli que no hi ha ningú que els retiri. Podria passar qui correspongui a recollir-ho?
Per altra banda i així ho vull creure, que la gent no acaba de saber el funcionament dels voluminosos i deixen trastos varis cada dia. Hi ha alguna opció de posar algun panell informatiu, fàcil d’entendre per tots els usuaris, i penjar-lo al la zona dels contenidors?
Hi ha alguna cosa que no acabo d’entendre, les persones que majoritàriament ens deixen els voluminosos als contenidors no són veïns.
Necessitem una sol.lució ja que sembla una mini deixalleria i moltes vegades és inclús difícil de poder passar per llençar la brossa.
Gràcies.

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 10 de September de 2019

10-9-2019
Benvolgut veí/ïna
En el moment de la seva queixa es va avisar al servei de recollida de residus per tal que passés en la mencionada àrea.
Des de l’Ajuntament, i d’acord amb la seva proposta, realitzarem uns plafons informatius sobre la recollida selectiva de residus, els productes que han d’anar a la deixalleria mòbil, i la recollida de voluminosos. Aquests plafons els penjarem a tots els tancats de contenidors que tenim arreu del nostre municipi. Treballarem per a què els puguem tenir al més aviat possible.
Tant bon punt els tinguem els col·locarem a tots els grups de contenidors de La Vall d’en Bas.
Des de l’Ajuntament us animem als veïns a que pugueu intervenir si veieu algun acte incívic o bé pel propi desconeixement del bon funcionament i del bon reciclatge de residus. La comunicació respectuosa entre les persones és la millor eina per al canvi i per a la conscienciació d’actes inadequats, i a vegades inconscients.
 
Moltes gràcies per la vostra comunicació.

#1