Aquest matí s´estava regant la gespa de l´enjardinat de l´entrada al poble ( ja era hora perque esta ben seca ) i m´en alegro que algú s´hagi donat conte de la falta de reg. Però la sorpresa es que els jardins de la pláça estàn igual ó pitjor que els de l´entrada i allà ni una gota. Crec que els dies que estem passant s´hauría de regar cada dia perque tot i que els Hostalets es el poble artifex de la flor, en aquest sentit últimament ho trobo molt deixat i abandonat. Son petites coses que crec no son molt costoses i donen una deplorable imatge si les tenim d´aquesta manera. Moltes gràcies.

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 28 de June de 2019

28/06/19
Donada la situació de l’onada de calor que estem patint aquests dies, estem al corrent dels problemes que comporta la falta d’aigua en les zones verdes i intentarem actuar tan aviat com puguem. De fet, es farà la instal·lació d’un nou programador a la zona verda.
Tot i així, fomentem la importància de la sostenibilitat en què volem conviure i per això en aquestes zones hi ha sembrada herba de prat, la qual cosa implica que encara que l’herba quedi seca si no es rega, quan aquesta torna a rebre aigua tornar a sortir verda. Ens n’adonem que estèticament no és bonic però hem de ser conscients que l’aigua no es un bé infinit.
Esperem que entengueu aquesta decisió. Gràcies per comunicar-nos la vostra preocupació.

#1