Bicicarril a La Pinya

Bon dia
Ens agradaria saber si està previst fer arribar el Bicicarril a La Pinya i, si és així, si es farà arribar també fins al Pla de Dalt.
A La Pinya només s’hi arriba per una carretera estreta i molt transitada. A part de l’ús habitual dels veïns, també es fa servir com a variant d’Olot i sempre hi ha molt trànsit de cotxes, camions, ciclistes i vianants. A més, el trànsit de ciclistes i vianants augmenta molt el cap de setmana.
Pensem que fer-hi arribar el bicicarril millonaria molt les comunicacions del poble amb la Vall i amb Olot i, encara més important, milloraria la seguretat de tots aquests ciclistes i vianants que cada cap de setmana vénen a disfrutar de la Vall.
Desconeixem en quin estat està la variant d’Olot, però creiem que, si en un moment o altre s’han de fer les obres d’accés Nord a la variant, per la carretera de Riudaura, aquest seria un bon moment per fer també que el bicicarril enllacés amb la Vall.
Gràcies

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 8 de April de 2019

08/04/2019. Teniu raó quan dieu que és una carretera molt transitada que s’utilitza a vegades com a variant d’Olot. Un carril de bicicletes compartit amb vianants milloraria molt la seguretat. 
L’Ajuntament de la Vall d’en Bas n’ha parlat en alguna ocasió amb l’Ajuntament de Riudaura, i s’han ocmençat a mirar alternatives a través de camins existents. Ara que s’està redactant el PEMMS, el Pla de Mobilitat, s’hauran de tractar, també, aquestes propostes. La idea és unir, mica a mica, tots els nulcis de la vall.
També se n’ha parlat amb Vies Verdes perquè els projectes de carrils bici dels pobles es projecten també en clau comarcal i provincial, per tal que uneixin els diferents municipis, si s’escau. 

#1