Brossa al Polígon de la Serra

Fa uns mesos vaig escriure sobre la problemàtica de la brossa del polígon. El parking (on hi pernocten camions) apareix ple de deixalles, defecacions humanes i ampolles amb pipi amb dins. Més enllà de l’incivisme dels camioners voldria fer notar la manca de resposta per part de l’ajuntament. Se’m va contestar (fa mesos) que es posarien més papereres (actualment n’hi ha una de petita i amagada, que sempre està plena) o es restringiria l’accés dels camions. No s’ha fet res.
El parking ara mateix fa pena i us recomano que ho veniu a veure ja que no puc adjuntar fotos. Penseu que per molta gent, aquest és el lloc on paren de la vall d’en Bas i per tant, la imatge que se n’emporten. Si no hi ha pressupost, jo mateix posaré un bidó per tirar-hi les deixalles i que la gent no ho tiri al terra.
Moltes gràcies

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 25 de February de 2020

25/02/2020
Benvolgut veí,
Lamentem aquesta situació i els problemes que causa. Som conscients i, per això, abans de la finalització de la reparcel·lació, ja estem en conversa amb els Mossos per tal de fer front a aquesta problemàtica.
De nou, lamentem aquests fets.

#1