Caldria que a la pàgina d’inici hi hagués un vincle a "Més notícies"

A la pàgina d’inici del web només es poden consultar a l’entorn d’una desena de notícies, però no hi ha manera de poder veure/llegir les anteriors. Crec que no costaria res de posar-hi al capdavall un botó del tipus «Més notícies» que remetés a una pàgina/pàgines on poder consultar-les.

2 respostes

L'Ajuntament ha respost 6 de February de 2019

06/02/2019. La pàgina web de l’Ajuntament de la Vall d’en Bas és un wordpress model que facilita la Diputació de Girona. Si us fixeu, molts ajuntaments de la comarca tenen unes pàgines municipals similars de forma i contingut. Amb això volem dir que no podem canviar nosaltres directament la configuració de les temàtiques ni tenim gaire marge de maniobra per reestructurar continguts. El que podem fer, i ja hem fet, és traslladar la vostra aportació a la Diputació perquè canviïn el format de les notícies. Vejam què els sembla. 

#1
L'Ajuntament ha respost 14 de February de 2019

14/02/2019. A la pàgina d’inici del web de l’Ajunament, hi ha un desplegable amb la forma + que permet accedir a més notícies. Es carreguen notícies de fins a dos anys enrere. Ho hem provat en versió mòbil i en versió ordinador i en ambdues permet accedir a les notícies antigues. Esperem que ho pugueu veure també des del vostre dispositiu. Qualsevol cosa ja ens direu. 

#2