Com es pot evitar que aparquin sobre pas vianants del C/Olor, tancant el pas pels que pugen per l'escala. També que sapigueu qie aquesta escala mencionada dies enrera un cotxe hi va topar i un costat la part de dalt està casi arrencada. També aprofitem per dir.vos que la farola que hi ha zona verda que queda per casa d'en Joan Prat no crema i es un lloc de pas. Xxxv i està molt fosc. Gràcies

2 respostes

L'Ajuntament ha respost 10 de September de 2019

10-9-2019
Benvolgut veí/ïna,
Pel que fa a la queixa sobre el mal estacionament de vehicles sobre un pas de vianants, dir que és una infracció del codi de circulació i un acte d’incivisme i de mala convivència d’un mateix veí/ïna del nostre municipi que no pot pensar que el pas de vianants és necessari per a poder creuar el carrer de forma segura. Alhora, aquest mal estacionament ocasiona dificultat d’accedir a la vorera per part de les persones amb mobilitat reduïda, o bé persones que no poden superar amb normalitat l’esglaó de la vorera.  La única solució amb aquest tipus d’actituds és avisar els Mossos d’Esquadra per tal que puguin fer complir la normativa vigent, però lamentem moltíssim que aquesta hagi de ser la solució.
En relació a la barana del C/Olot, hem passat la notificació als serveis municipals per tal que ho arrengin. Lamentem moltíssim que si va ser per un xoc involuntari d’un vehicle, el propietari d’aquest no ho hagi notificat, com a bon ciutadà, a l’Ajuntament.
I sobre la farola, anotem que està fosa i ho intentarem arranjar al més aviat possible.
Moltes gràcies per totes les aportacions, i l’animem a continuar contribuint en el bon funcionament i manteniment del nostre municipi.

#1
L'Ajuntament ha respost 25 de September de 2019

25/09/2019
Benvolgut/-da,
Us informem que la barana de l’escala del C/ Olot ja ha estat arreglada. Pel que respecte a la farola, els tècnics municipals hi continuen treballant ja que s’hi han trobat un contratemps que retarda la reperació. De totes maneres, el/la mantindrem informat/-da.
Moltes gràcies per la seva col·laboració en mantenir el nostre muncipi. 

#2