com evitar que es deixin deixalles i trastus al costat dels contenidors de la plaça dels 3 arbres a la entrada D'Bas

voldria comunicar  que ja fa al voltant de dos setmanes  , a la plaçeta dels tres arbres al costat dels contenidors de escombraries, es van deixant deixalles i trastos, pensava que era quelcom  puntual….., però veig que no…, que se esta establint com costum, avui m’he decidit a donar aquesta informació dons fins ahir hi avia un water  trencat en mix de la anomenada plaçeta, amb el conseqüent perill que això suposa….,Potser  seria interessant posar un cartell  indican que  les restes de les coses que ja no ens son útils a casa es poden portar a la deixalleria…  fins i tot  deixen cartrons quan el contenidor dels mateixos esta a 30 metres dels altres contenidors.
Gracies.             

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 31 de October de 2019

31-10-2019
Benvolgut veí/ïna,
Lamentem moltíssim l’incivisme dels nostres propis veïns, i que aquests provoquin malestar en la convivència veïnal.
Des de l’Ajuntament estem treballant en l’elaboració d’uns rètols per tot el tema de la selecció de residus, deixalleria mòbil,…. 
Tant bon punt tinguem el disseny fet, i els haguem pogut fer, procedirem a la col·locació dels mateixos a les diferents àrees de contenidors del nostre municipi.
Des de l’Ajuntament encoratgem als propis veïns a que si veieu alguna pràctica irregular, pugueu informar al veí/ïna que no ho fa de forma adequada per tal de poder-li ensenyar el com ho ha de fer. Així també, us animem a que si detecteu alguna irregularitat molt fregant, i sabeu qui l’ha causat ho pugueu comunicar al propi Ajuntament per tal de poder fer les gestions necessaries per evitar que torni a passar.
Moltes gràcies per la vostra aportació. Entre tots intentem fer una vall millor!

#1