Com s'ha de fer perquè Carniques Vall de Bas apagui el motor que fa uns mesos que funciona a totes hores? O perquè hi posi barreres acústiques per tal de no molestar als veïns?

Tota la nit i encara ara a les 7 del matí continua funcionant sense parar un motor que fa uns mesos varen instal·lar a la zona exterior de la fàbrica. Fa temps varem presentar una queixa i la resposta va ser que és un motor temporitzat i que només funciona unes hores dins l’horari laboral.  També us varen dir que aquest motor no era nou, però no és així, perquè dins els sorolls que genera aquest matadero, el del motor és relativament nou.
Demanem o que l’apaguin o tant sols que hi posin pantalles acústiques per no molestar al veïnat. És una actuació senzilla, fàcil i econòmica i deixaria dormir als veïns amb tranquil·litat.
Gràcies

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 17 de June de 2020

17/06/2020
Benvolgut veí/veïna,
Des de l’Ajuntament hem estat elaborant diferents informes per tal de millorar aquestes qüestions. Tot i així, els procediments administratius van quedar aturats per la COVID-19 i s’estan reprenent.
Així mateix, l’informem que qualsevol comunicat que ens arriba de les males pràctiques de Càrniques Vall de Bas el fem arribar a SIGMA i a l’empresa en qüestió.
Lamentem la situació i us assegurem que hi estem treballant de forma continuada, tant per aquesta qüestió com d’altres.

#1