Com són els parcs infantils?

bon dia, passejant amb els nostres fills per Sant Privat podem anar a parar a diferents zones de jocs.
Una és a les antigues escoles, al dispensari: el seu estat està molt deteriorat, el tobogan es molt antic i molt alt, perillós per a nens petits. 
L’altre és a l’urbanització darrera de Cala Carmelita: tan sols hi queda un gronxador fet malbé i perillós (que hem fet saber a l’Ajuntament algunes vegades). 
Un altre és al barri de dalt i ens queda molt lluny de casa…
ens queda l’opció de la Coperativa, un lloc fantàstic i molt ben cuidat,! Però des de Sant Privat ens implica anar amb cotxe si tenim fills petits. 
 
Peró ahir passejant ens vam adonar que a la Pollancreda algú (segurament un grup de nens i nenes com a purs inventors) hi ha fet una cabana de troncs, fulles i branques! 
La descoberta va ser fantástica i em va portar a preguntar-me què volen i què necessiten els nens i les nenes?  Hi vam poder jugar tota la tarda tot ampliant i millorant aquella Cabanya tan secreta. Esperem que  ningú la destrossi. 
Veient com heu reestructurat els patis de les escoles i la llar de la Vall, potser caldria extrapolar aquestes idees al poble i construir espais de joc naturals a les zones verdes dels nostres pobles?
A Sant Privat la Pollancreda seria un espai de joc pels nens i nenes meravellosa. Ells no volen massa coses artificials, la natura ja és rica. Peró situar-hi bancs, troncs per fer desnivells, una cabana ben feta, una tirolina, un tobogan natural, papereres, etc….  arreu d’Europa els parcs naturals són un fet i la Vall podem emmirallar-nos amb llocs així
seria genial que puguessin estudiar-ho, però que no quedes amb preguntar(altre cop) al poble.  Les idees ja podrien ser fets! 
Moltissimes gràcies per tot. 

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 28 de December de 2017

28/12/2017. Ens agrada que ens oferiu idees per enriquir el joc als nostres parcs, i més, a la zona de St. Privat. L’Ajuntament de la Vall d’en Bas s’està plantejant tirar endavant un procés participatiu per equipar l’anomenat parc de les Oques, a l’urbanització Mulleres, darrere Ca la Carmelita. A dia d’avui, aquest parc només té un gronxador fet malbé, com dieu a la vostra descripció. Ens agradaria molt poder donar un nou aire al parc, amb l’ajuda de tots els veïns i veïnes. Es per això que us convidarem a la sessió de treball, perquè pugueu aportar aquestes bones idees i compartir-les amb la resta de sant privatencs i privatenques. 

#1