De debò no es pot fer res contra els sorolls de les Càrniques de la Vall de Bas? És que ara que és estiu és encara més insuportable. Avui mateix és festiu però ells donant cops des de bon matí. I tant els hi fa si són les 7 del matí com les 12 de la nit! Diumenge passat fins mitja nit van treballar!! A mes realment es necessari cridar tant i maltractar tant a les pobres bèsties??? Ja no sé si és tema de medi ambient o d’associacions animalistes… però no hi ha dret ni pels veïns ni pel bestiar!! Si us plau ajuda!

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 21 de August de 2019

21/08/19
Benvolgut veí/veïna,
Moltes gràcies per comunicar-nos aquests incidents. Informar-vos que l’estiu del 2018 es va poder signar un protocol d’actuació per a la bona praxi de l’empresa tant en concepte de sorolls, horaris laborals, impacte visual, temes mediambientals, etc. Aquesta informació que ens faciliteu serà molt útil per tal que l’Ajuntament pugui posar-se en contacte amb l’empresa i realitzar una queixa formal i alhora mirar aquells punts que s’estan incomplint del protocol signat per les diferents parts. 
Informar-vos que el divendres passat dia 16 d’agost el propi SIGMA es va desplaçar fins a l’empresa en qüestió per tractar tots aquests temes i la va trobar tancada. 
Des de l’Ajuntament farem els passos per vetllar perquè es complexi el protocol i ens posarem en contacte amb el SIGMA sempre que sigui necessari. 
Moltes gràcies per la seva col·laboració ciutadana.
 

#1