Dijous el matí ja teniem el contenidor del plàstic ple a bassar,divendres començavem a tenir alguna bossa al terra coincidint amb la Fira de St. Nicolau. Avui el matí feia pena,semblava que hi havia vaga d'escombreries. Ara no ser com està. Hem demanat varies vegades que en vers d'haver-hi 3 contenidors de rebuig i 1 de plastic,hi haguessin 2 contenidors de cada. S'ens diu que no,que passarem mes sovint. Ja es veu,i això ja ha passat alguna altre setmana.

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 18 de December de 2019

18-12-2019
Benvolgut veí/ïna,
En el sector de Les Olletes és cert que hi ha hagut un problema en la recollida selectiva dels envasos. Tant bon punt varem rebre la seva queixa a través d’aquest mitjà, varem informar a l’empresa que gestiona els residus i varen venir a realitzar la recollida de forma immediata.
Pel que fa a la petició de tenir més contenidors, des de la seva queixa i havent parlant també amb l’AAVV s’ha pogut canviar l’iglú d’envasos per dos contenidors amb tapa groga.
L’informem que el servei de recollida d’envasos és de tres vegades a la setmana.
Darrerament s’han tingut problemes amb la recollida selectiva d’envasos per un oblit de la pròpia empresa. Aquest fet ja s’ha treballat per tal que no torni a passar.
Moltes gràcies per notificar-nos aquesta incidència.

#1