El pont del bicicarril que no arriba

Ha començat un nou curs a l’escola Verntallat ,i els anem a peu o en bici, ens preguntem com esta el tema del pont del bicicarril? Aprofitant que aquesta setmana cal ser mes sostenible que mai, estaria be saber si el podrem gaudir aviat.

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 29 de September de 2019

29-09-2019
Benvolgut veí/ïna,
Encara no fa un mes que ens ha arribat a l’Ajuntament el permís oficial de l’ACA (Agència Catalana de l’Aigua) per a poder construir la passarel·la sobre del riu Fluvià. Aquest permís ha costat molts mesos (més d’un any) a poder-lo tenir.
El projecte constructiu del pont està fet i arran d’aquesta autorització es podrà aprovar en un proper ple municipal.
Aquesta acció de construcció del pont està dins d’un projecte global de Vies Verdes de la Diputació de Girona. Com que s’ha sol·licitat una ajuda FEDER (Subvenció Unió Europea) s’ha hagut de fer la sol·licitud a través del Consorci de Vies Verdes, i ara hem d’esperar que ells licitin aquesta obra, que va en conjunt amb l’adequació del bicicarril de les Olletes, junt amb el de nova creació del bicicarril que connectarà Sant Esteve d’en Bas i Hostalets d’en Bas.
El cost total de construcció d’aquest pont/passarel·la per enllaçar el bicicarril de Les Olletes fins al Barri Verntallat té un cost de 96.000 € + iva.  En total ens costarà 116.000€ .
Per l’import total de l’obra, es considera un contracte d’obra major amb la qual cosa necessita el seu període per a la licitació.
Concretar que l’any 2020 tot el projecte (pont/passarel·la, adequació bicicarril Olletes, i realització bicicarril Sant Esteve d’en Bas a Hostalets d’en Bas ha d’estar finalitzat ja que és un requeriment de la subvenció FEDER.

#1