Els cap de setmana, al carrer Teixeda es impossible circular degut a la immensa quantitat de cotxes mal aparcats, i el fiat blau continua aparcant davant l’església. Ho penseu solucionar mai?

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 20 de March de 2019

20/03/2019. El 14 de febrer vam rebre una aportació a La Vall en un clic que deia així:
Voldria fer una aclaració sobre la queixa d’un veí que creu que no es pot estacionar a la plaça major. Segons el Reglament General de Circulació la senyal R-308 que prohibeix l’estacionament, indica que no es pot estacionar al costat de la via que està ubicada la senyal. La prohibició comença en la vertical de la mateixa i acava en la intersecció més pròxima. Si es volguès prohibir l’estacionament a la plaça s’hauria d’indicar dintre de la senyal. Llavors amb la senyalització existent es pot estacionar tranquilament a la plaça major.
Per tant, amb la normativa a la mà, el Fiat Blau pot aparcar davant l’església. 
Una altra cosa és que els veïns i veïnes dels Hostalets d’en Bas creguin que no hi ha d’haver cotxes ni a l’església ni al carrer Teixeda els caps de setmana. En aquest cas, es podria canviar la normativa i regular-ho millor. De fet, això és el que estem fent. Des del passat febrer que estem tirant endavant el procés participatiu del Pla de Mobilitat Sostenible Municipal de la Vall d’en Bas. En aquest procés participatiu es recolliran les propostes/suggeriments dels veïns i veïnes i es redactarà la nova mobilitat de tots els pobles. Us animem a participar-hi i a aportar la vostra opinió. 
 

#1