GATS (IV)

Seguim sense notícies del SIGMA. Natural, deuen anar ben carregats de feina, pobres. Resulta sempre eficaç passar-los aquests assumptes. Un cop ho has fet ja te’n pots oblidar per sempre.
De moment hem frenat les visites del col·lectiu de gats utilitzant una mena de “pastor elèctric” com sistema dissuasori. No sabem si entre ells els gats s’expliquen les coses del seu dia a dia o se’n anat enrampant un darrera l’altre, però el cas és que de moment els hem perdut de vista. I les seves cagarades també.
Retirada parcialment la instal·lació veurem si han quedat definitivament escarmentats. O no.

2 respostes

L'Ajuntament ha respost 12 de January de 2018

12/01/2018. El dia 20 de novembre es va enviar la sol·licitud de treball a SIGMA, a través de la plataforma EACAT, que és el sistema pel qual les administracions es comuniquen les tasques interadministratives. Tornarem a fer l’avís perquè no és normal; potser hi ha hagut algun problema amb la tramitació. 

#1
L'Ajuntament ha respost 31 de January de 2018

31/01/2018. Ja hem rebut l’informe de SIGMA on s’explica què cal per fer una colònia controlada de gats de carrer. També ens han assegurat que s’han posat en contacte amb vosaltres. 
La clau de la gestió i control de la colònia és trobar una persona que vulgui ser-ne l’alimentador i vetlli pel benestar dels gats. Aquesta mateixa persona pot reubicar el punt d’alimentació i evitar que els gats estiguin pels vorals de casa vostra. Si coneixeu algú disposat a fer aquest voluntariat, feu-nos-ho saber. Gràcies. 

#2