Hi ha alguna manera humana d'evitar la pudor de la carnica vall de bas?

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 29 de September de 2019

29-09-2019
Benvolgut veí/ïna,
Des de l’ajuntament lamentem moltíssim que les pudors persisteixin. Sabem molt bé que teniu raó. Des de la vostra primera queixa que hi estem treballant a diari, juntament amb el SIGMA i ara també amb el Departament d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya.
Arran de totes les vostres queixes i de l’errada humana d’aturar la depuradora, s’han procedit a realitzar inspeccions oficials tant per part del SIGMA com per part de la Generalitat per tal de tenir de forma objectiva i recollida en un informe totes les possibles infraccions que està causant aquesta empresa i activitat.
En breu rebrem els resultats d’aquestes inspeccions i a partir d’aquí es podran prendre mesures.
L’Empresa, en el seu dia (fa més d’una dècada) va obtenir tots els permisos i llicències per a executar una activitat d’aquest tipus a on està ubicada, per tant el que ens toca és vetllar i obligar-los perquè puguin executar el màxim de bé possible la seva tasca per tal de no causar molèsties als veïns.
Lamentem moltíssim que aquesta activitat perjudiqui greument la convivència veïnal.
Us demanem que ens continueu informant de qualsevol irregularitat, i que també per qualsevol qüestió us poseu en contacte amb l’AAVV amb la qual hi estem treballant colze amb colze.

#1