Hi ha noticies sobre el wifi a aquesta zona?

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 18 de December de 2017

18/12/2017. Suposem que amb aquesta pregunta us referiu a si hi ha notícies sobre la fibra òptica terrestre a la zona del Mallol.
Alguns pobles de la vall ja han començat a fer reunions per portar la fibra òptica fins allí. De moment s’han fet reunions a St. Esteve o Joanetes. A principis d’any, se’n farà una a St. Privat. Aquestes reunions han vingut motivades per una sol·licitud dels veïns; és a dir, que l’Ajuntament les ha organitzades perquè els veïns les han demanat. 
En el cas del Mallol, si sou uns quants veïns interessats en el tema, us recomanem que truqueu a l’Ajuntament per acordar poder tirar endavant una reunió. També ho podeu vehicular a través de l’associació de veïns de les Olletes o la comissió de festes del Mallol, si us és més còmode. 
A partir d’aquí prepararem la reunió informativa sobre el desplegament de la xarxa de fibra al municipi. Us avancem que el desplegament requereix d’inversió privada; és a dir, les persones interessades a portar la fibra al poble faran una inversió econòmica per tal que sigui una realitat d’aproximadament 1500 euros per domicili. Les aportacions públiques no són suficients per poder fer el desplegament amb garanties, ni a la vall ni enlloc del territori. 
 

#1