La pudor de les carniques es insuportable

He viscut durant més de 40 anys en aquest barri, i MAI havia fet tanta pudor com ara….
Aquesta depuradora que diuen haver instalat és una presa de pel cap a l’Ajuntament i veïns!! Per molt que ens vulguin fer creure que l’estan ajustan, en realitat, això és el que hi ha! Fot i fotrà una pudor terrible fins que l’Ajuntament s’hi vulgui posar seriòs!
Demano si us plau, que no us comformeu amb les seves paraules i que demaneu documents de l’empresa instaladora DEMOSTRANT i especificant el control d’olors d’aquesta nova planta. Em temo molt que us sorprendreu que tal cosa no existeix, perquè no té control d’olors, està i estarà oberta a l’ambient i mai reduiran la pudor. És metà i la unica manera seria posant un cremador dels gasos dicipats. Sé del que parlo, no us deixeu entabanar més si us plau!!!!
Gracies

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 10 de September de 2019

10-9-19
Benvolgut veí/ïna,
Aquest final d’agost i principis de setembre hem rebut diverses queixes veïnals sobre la pudor de Càrniques Vall d’en Bas.
Tal i com es va respondre en una primera queixa de La Vall en un Clic del dia 15-9-19, l’empresa ha fet una inversió per a la instal·lació d’una depuradora. Cert és que han estat en període de proves i per aquest motiu algun dia s’ha sentit més la pudor del que és habitual.
 
Efectivament, la queixa veïnal que ens feu tots els veïns a través d’aquest mitjà és ben certa. Des de l’Ajuntament i juntament amb el SIGMA, a partir de la vostra primera queixa ens hem comunicat de forma continuada amb l’empresa i s’hi han fet les inspeccions i reunions necessàries.
Gràcies a aquest seguiment acurat s’ha pogut detectar que la depuradora ha fallat en aquesta darrera setmana, fruit d’un error humà de programació que ha provocat una aturada completa de la depuradora. Aquest error ha provocat una forta pudor en tot el veïnat i els entorns propers.
El dijous i divendres passat (6 i 7 de setembre) es varen dur a terme reunions conjuntes, i els diferents tècnics han programat un seguit d’actuacions per a accelerar la resolució d’aquest error que la pròpia empresa ha provocat per una mala praxis.
Lamentablement, per a la solució d’aquest error, segurament encara hi haurà uns quants dies en què se sentirà pudor.
Informar-vos que l’Ajuntament sempre ha mantingut informada a l’AAVV del Barri Verntallat, com a representant veïnal, sobre les obres de millora, queixes veïnals, reunions de treball, acords, etc
I precisament la setmana passada es va acordar amb el president de l’AAVV que els propis veïns del barri pugueu continuar essent comunicadors cap a l’Ajuntament, realitzant un registre de la pudor, horari, dies,… per tal que des de la pròpia administració (Ajuntament i SIGMA) puguem garantir que els acords presos s’acompleixin i així poder garantir una millor convivència veïnal.
Des de l’Ajuntament us estem molt agraïts en què ens comuniqueu aquestes incidències, ja que gràcies a les vostres col·laboracions s’ha pogut detectar aquest error a temps.
Així doncs, us animem a continuar col·laborant i informant de qualsevol incidència que hi hagi al respecte.

#1