La Zona de containers es un abocador?

La zona de deixalles del sector Verntallat des de fa temps s’esta utilitzant per abocar tots mena de residus, deixalles i objectes de grans dimensions fora dels containers i esta tot brut. Esta ple diariament de runes, mobles vells, garrafes d’oli, vidres trencants, objectes,… tot tirat pel terra que fa que sembli una deixalleria. S’ha de buscar una solucio perque dubto que siguem els veins els que aboquem tal quantitat de deixalles i s’està descontrolant. 

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 10 de September de 2019

10-9-2019
Benvolgut veí/ïna,
En el seu dia es va avisar al servei de recollida de residus perquè passés en aquesta zona a recollir totes les deixalles de les quals vàreu fer la denúncia a través d’aquest mitjà de comunicació.
Lamentem moltíssim aquest tipus d’actes els quals són d’un total incivisme de les persones. Des de l’Ajuntament hem realitzat campanyes informatives sobre la recollida selectiva de residus, el reciclatge, informacions periòdiques sobre la deixalleria mòbil que es desplaça per tot el nostre municipi, i fins i tot informacions veïnals sobre la recollida de voluminosos de forma totalment gratuïta els divendres. Malgrat totes aquestes actuacions, hi ha encara persones que no volen tenir un acte de bona convivència amb els seus propis veïns, provocant així malestar veïnal i alhora mala imatge del nostre municipi, així com, un empitjorament en el manteniment del mateix.
Des de l’Ajuntament us animem als veïns a que pugueu intervenir si veieu algun acte incívic. La comunicació respectuosa entre les persones és la millor eina per al canvi i per a la conscienciació d’actes inadequats.
 
Moltes gràcies per la vostra comunicació.

#1