Lamentables condicions del cementiri municipal

Bona tarda,
En vigílies de Tot Sants, l’aspecte del cementiri municipal és bastant lamentable. La façana de la capella està a les últimes i els espais entre les làpides, pràcticament totes estan a punt de caure o en un estat molt lamentable. Fins i tot el rètol està rovellat. 
Tenen alguna acció prevista al respecte?
Gràcies!

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 31 de October de 2019

31-10-2019
Benvolgut veí/ïna,
Els serveis funeraris els quals tenen la concessió del servei de cementiris del nostre municipi està treballant en arreglar tots els cementiris de la vall des de la setmana passada. 
Pel que fa a la capella, de la qual fa referència, informar-lo que és privada i per tant el seu manteniment ha d’anar a càrrec de la pròpia família la qual és la propietària.
En relació a l’estat de les làpides, informar-lo que també són privades, per tant és cada família i propietari el que ha de vetllar perquè aquestes estiguin netes i ben cuidades.
Si que és potestat dels serveis funeraris el tema de jardineria dels espais verds, així com també l’edificació global de les làpides, però no les làpides en si.
Els serveis funeraris, aquest passat dilluns ja ens van assegurar que per Tot Sants els cementiris del municipi estarien en condicions pel que fa a les competències que ells tenen delegades.
Moltes gràcies per preocupar-se per espais tant simbòlics i estimats per molts veïns del nostre municipi.

#1