Pàrquing els pins

Bon dia,
Voldria preguntar quin serà l’import que tindrem que pagar els veïns de Sant Privat d’en Bas per anar a caminar a salt de Sallent, al nostre poble.
També fer-vos saber el meu malestar per haver de pagar pel fet de deixar el cotxe als pins per caminar en un dels llocs del meu poble que hi vaig cada setmana i també que l’horari establert és per gent de Barcelona, a la muntanya no s’hi va a 10.00 del matí, si no a les 7, a l’estiu fa calor a les 10.00 del matí. (Evidentment ja he llegit que puc anar-hi des de baix a l’hora que vulgui)
Per què no feu també aquestes prova pilot a Hostalets en el qual hi ha un pàrquing molt gran i la gent continua aparcant desordenadament a tot el poble?

Gràcies per posar portes, peatges a la muntanya i “molèsties ocasionades” del meu poble en el qual ja pago els impostos, espero que no vagin a Sant Esteve d’en Bas.

 
 
 

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 29 de June de 2020

29/06/2020
Benvolgut veí/veïna,
L’Àrea recreativa d’Els Pins està registrada com una zona que registra més visitants dels que pot abastar. Per aquesta raó i per tal de garantir les mesures de seguretat de la COVID-19, s’han implementat aquestes mesures. Des de l’Ajuntament s’ha mantingut l’Associació de Veïns del poble informada de les mesures i s’ha enviat una carta informativa als veïns. 
Pel que fa a la situació de l’aparcament d’Els Hostalets, el qual menciona, també hi estem treballant per tal de regularitzar la situació.
En cap cas, la nostra intenció és posar portes i/o “peatges” a la muntanya. La nostra intenció és preservar els espais naturals i conservar les espècies protegides.
Atentament,

#1