petards fora de la revetlla

Hola bona tarda,
Cada any als voltants de la revetlla de Sant Pere ( sigui o no el dia de la revetlla), tots els veïns del poble i sobretot els que vivim al costat del carrer Armenguer, hem de patir la festa que organitza un dels veïns i que no para de tirar coets d’alta gama durant unes quantes hores ( des d’abans de sopar fins passada la mitja nit).
Des de l’ajuntament, que ja sap quins veïns són, es té previst avisar als responsables de que aquestes “activitats” afecten la bona convivència i tranquil·litat dels altres veïns, animals i persones malaltes? o com la resta d’anys no hi farà res al respecte?
Moltes gràcies, 

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 27 de June de 2019

27/06/19
L’Ajuntament vetllarem perquè aquests petards es tirin en hores no intempestives que no alterin el descans dels veïns i veïnes. Per la descripció que en feu, entenem que es tracta d’una celebració que es realitza el cap de setmana (perquè no sempre coincideix exactament amb la revetlla de st. Pere). I es una celebració de vespre-nit, no de nit-matinada.
Per tant, vetllarem que es respecti el descans veïnal i que hi hagi un equilibri entre el dret a gaudi i el dret de descans, i més tenint en compte que és una activitat puntual.

#1