plà de mobilitat no implementat

El 14 de Novembre de 2015 per aquest mitjà vareu respondre que tenieu com a feina important resoldre els problemes importants de mobilitat, circulació i aparcament tant a S.Esteve com a Hostalets. Però com a minim a Hostalets, no nomès continua havent-hi el mateix problema sino agreujat i degradat de forma ostensible. Mentre que els veïns ens veiem sotmesos a una regulació molt estricte pel Dept. d’Aquitectura i Habitatge pel fet de ser declarat el poble de Interes Historico Artístic, en qualsevol obra, projecte o petita modificació, arranjament o inclús pintat a les nostres propietats privades, al espai public hi ha un desordre i un desgavell monumental amb cotxes aparcats on s’escau, de qualsevol forma i en desmesura, amb un enllumenat dels 2 carrers històrics molt insuficient, amb una total falta de respecte al trànsit, ja que en molts casos s’aparca de forma tan desordenada que sols queda pas per un vehicle, amb l’emprenyament dels vianants, amb paraigues i cadires de totes mides, colors, formes i estils. Aquest patrimoni que tan rigurosament ens fan cuidar als veïns, podria ser un reclam turistic i un desenvolupament econòmic i turistic del poble, sempre que s’adequès l’accès, aparcament, vialitat, … i sobre tot, la possibilitat de visualitzar el carrer de Teixeda (la foto classica amb el fons dels cingles de Falgars) net i ordenat, de forma que sigui un atractiu de 1er ordre, com a minim els caps de setmana i dies festius.
Si bè vosaltres mateixos vareu reconeixer que era un dels principals problemes a resoldre en la legislatura, no nomès no s’ha aplicat cap Plà de Mobilitat promès, sino que s’ha agreujat de forma important.

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 6 de February de 2019

06/02/2019. Primer de tot, us volem agrair que llegiu “La Vall en un clic”. Fa il·usió saber que els veïns i veïnes feu remissió a preguntes que tenim pendents de fa 4 anys; això vol dir que esteu atents al que passa al municipi i és molt bo per créixer plegats. 
Cert és el que dèiem al 2015: que era una prioritat de l’equip de govern fer un pla de mobilitat de la Vall per millorar la circulació i els usos de les vies de la vall. El temps se’ns ha anat tirant al damunt i fins fa pocs mesos no ho hem pogut engegar. 
A dia d’avui us podem informar que hem contractat l’empresa Civiva per elaborar el PLA ESTRATÈGIC MUNICIPAL DE MOBILITAT SOSTENIBLE DE LA VALL D’EN BAS. El document abordarà des de la relacio entre els diferents pobles i nuclis de la vall fins a l’organització de carrers i places de cada nucli urbà. El pla s’elaborarà amb la participació ciutadana, i es convoca tot el veïnat a la primera sessió informativa el proper 15 de febrer a les 19h a Can Trona. Us  hi esperem!

#1