Quan més i què més haurem d'aguantar els veïns de Càrniques la Vall?

Aquests dies de confinament s’estan fent bastant insuportables. Fa uns dies que afegits als sorolls, pudors, camions, crits i tota mena de fresses i molèsties de Càrniques la Vall a totes hores del dia i de la nit, sense cap mena de mirament si són les 3, les 4 o les 5 de la matinada,  s’hi ha afegit un soroll d’un motor horrible que està en funcionament totes les hores. Els veïns ja no podem més. Pregunto, això és una zona residèncial o és un polígon industrial? 
Si us plau podeu fer venir algú que medeixi el soroll? No podem ni descansar a dins a casa. No creieu que aquest escorxador hauría d’anar a un polígon? No sé ni com es van deixar construir les cases o com no es va fer res per aturar-ho d’un bon principi. Gràcies!!

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 28 de March de 2020

28/03/2020
Benvolgut veí/veïna,
Recentment ens hem posar en contacte amb Càrniques, per tal d’advertir de les queixes i ens expliquessin la procedència dels sorolls i solucionessin la problemàtica. En tot moment SIGMA també està assabentat de tot (els ho hem comunicat).
L’empresa ha explicat que el soroll prové del motor de la centrifugadora de la depuradora que funciona quan treu fangs (no és un motor nou, ja hi era i havia funcionat altres cops); segons ells, els seus tècnics el divendres (dia 27) havien de venir a estudiar-ho i solucionar el problema. Sembla que podria haver-hi un error de programació. Al llarg del divendres haurien d’haver-se aturat els sorolls. SIGMA, al comentar-los-hi, ens ha comentat que podria ser-ne el motiu.
De tota manera, ens dieu, si us plau, si els sorolls segueixen o no. Seguirem en contacte amb empresa i SIGMA i us seguirem informant de tot el que es va fent.
Lamentem la situació i us assegurem que hi estem treballant de forma continuada.

#1