Respostes sobre Carniques Vall de Bas

Segons la resposta a un post del 22 de setembre i el qual l’ajuntament contesta el 29/09/2019
L’ajuntament diu:
L’Empresa, en el seu dia (fa més d’una dècada) va obtenir tots els permisos i llicències per a executar una activitat d’aquest tipus a on està ubicada.
Estem ben cansats de sentir que primer hi havia la fàbrica i desprès van arribar els veïns i els problemes.
No sé que voleu dir exactament amb la frase en qüestió però el problema de Carniques Vall de Bas comença amb una ampliació que es va fer amb l’anterior equip de Govern el qual ens van dir als veïns que l’empresa feia una ampliació NO de l’activitat sinó de millora de les instal·lacions. Concretament uns vestidors. De seguida vam poder comprovar que no eren uns vestidors i ja no hi va haver volta enrere.
O sigui que vull deixar ben clar que els problemes són esdevingut per:
1 – Canvi de Titularitat de l’empresa
2 – Ampliació de l’activitat a major productivitat
Aprofito per deixar un enllaç on una empresa del 1953 (Pinsos Picart) es va traslladar fora del nucli urbà de Sant Pere de Vilamajor, al polígon de la Plana, després d’anys de reivindicacions veïnals.
L’Associació de Veïns de Sant Pere de Vilamajor demanava el trasllat per les males olors que es desprenen de l’activitat i per evitar les molèsties que provoquen les contínues entrades i sortides dels camions.
http://www.laxarxa.com/infolocal/comarques-barcelona/noticia/pinsos-picart-es-traslladara-fora-del-nucli-urba-de-sant-pere-de-vilamajor
Comentar també que agraeixo moltíssim la tasca que està fent l’actual equip de govern amb aquesta desagradable situació en la que s’ha trobat i agrair també la implicació de l’AAVV per la bona gestió que estan fent de tot plegat.