Restauració de la fibra òptica del carrer

Bona tarda, som veïns del carrer de Sant Rafael (Sant Esteve d’en Bas) i tenim feta la instal·lació per poder connectar-nos a la fibra òptica dins de la vivenda des de fa dues setmanes. A casa som quatre persones que actualment estem teletreballant i ens és imprescindible poder disposar d’Internet.
No obstant ens hem trobat amb el problema que no és possible fer la connexió amb la xarxa del carrer perquè manca el ramal cap al nostre edifici. Sembla ser que quan es va fer la instal·lació de fibra òptica a En Bas si que hi era, però a resultes de les obres posteriors que es varen fer en l’acera el cablejat va ser seccionat. Com a solució cal obrir una rassa i tornar a fer la connexió a la xarxa principal de fibra òptica del carrer. El dia 25 de juny ho vàrem anar a comentar a l’Ajuntament i ens varen dir que en tenien coneixement d’aquesta obra, que estava en llista per ser executada, però que tot i que estava prevista, no se sabia quan estaria enllestida.
Nosaltres tornem a insistir en la reparació urgent de l’obra que ja hi havia hagut en origen. Actualment ens es molt difícil de treballar i depenem de que s’arrangi quan abans millor aquest tema. Agrairíem que se li donés prioritat en la reparació, atès que ens han fet saber que aquest tema porta així des que es varen fer les obres de millora del carrer, a davant de casa, i que impedeix que diversos veïns ens puguem disposar/utilitzar aquesta tecnologia.

1 resposta

L'Ajuntament ha respost 13 de July de 2020

13/07/2020
Benvolgut veí/veïna,
Entenem la seva insistència i lamentem que s’hagi vist afectada per la instal·lació de la fibra. Actualment s’està reiniciant totes les tasques que hi havia pendents abans de l’aturada de la crisi sanitària. Hem avisat als tècnics municipals i ens notifiquen que aquesta setmana es procedirà a la reparació.
Lamentem la incidència.
Atentament, 

#1